5 Haziran 2015 Cuma

Türkiye Ofis Mobilyaları Fabrikası |

Türkiye Ofis Mobilyaları Fabrikası

Kurulduğu günden itibaren, üretim yapılan ofis mobilyası ürünlerinde güvenirliliği ve kaliteyi yüksek standartlara çıkarmayı ilke edinen Elsa Ofis Mobilyaları geniş mobilya portföyü ile ofis, büro, çağrı merkezi mobilyası, koltuk projelerini anahtar teslimi tamamlayıp teslim etmektedir.

Türkiye’nin Büro Mobilyaları Fabrikası

Yenilikçi Ürün Tasarımları ve Üretim Gücü

Ofis mobilyaları sektörünün değişen sistemlerine uyum sağlayan üretim altyapısıyla tanınan Elsa Office Furniture, büro, fabrika, call center, hastahane, otel, üniversite, okul iç mekân tasarımlarında sunduğu anahtar teslim projelerle ön plana çıkmayı başarmıştır.
Türkiye Ofis Mobilya Fabrikası
Çağrı merkezi mobilyaları üretimi yapan Elsa, ofis bölme, seperasyon panel üretiminde ürün gamını genişleterek üretim kapasitesini genişletmiştir.
Türkiye Büro Mobilyaları Fabrika
Türkiye’de nice kurumsal ve kamu işletmelerine ofis mobilyası hizmeti veren ELSA, Yurtdışında da başarılı mobilya projeleri teslimatı yapmıştır.
Elsa Ofis Mobilyaları Masaları
Yenilenen ürünleri ile modern tasarımları ile devamlı sektörün öncülerinden olan Elsa, fileli ofis koltukları ürünlerinden şık ve kaliteli ofis koltuklarını üretimini yaparak piyasaya sunmaktadır.
Elsa Office Furniture Mobilyaları
Elsa Ofis Mobilyaları’nın ürettiği makam masaları, dosya dolapları, çalışma masaları, çağrı merkezi masaları, büro sandalyeleri, grup masaları, otel ve bar mobilyaları ofis dekorasyonunda tarz olup beğeni kazanmıştır.  1996 yılından itibaren sizlerleyiz. Amacımımız daha iyi hizmet, daha iyi kalite ve hızlı teslimat.

Yaşanılası ofis mekanları

buro-masalari

Siz isteyin, biz üretelim.

Ofis ve büro mobilyaları tasarımlarınız en iyi kaliteyle üretip hayallerinize ulaşmanızı sağlıyoruz.
buro-mobilyalari
Modern ofis ortamları ile özgüven içerisinde müşterilerinizi karşılayacaksınız.
ofis-mobilyalari
Türkiye’nin her iline anahtar teslimi büro mobilyası üretimi.