9 Eylül 2015 Çarşamba

Elsa Ofis Mobilyaları

Ofis Masaları – Büro Masa Takımları

Yönetici Masası ve Makam Masaları

Makam odası takımı mobilyasında aranması gereken özelliklerden ön önemlileri arasında kalite gelmektedir. Makam masası modelleri arasında seçim yapmadan önce üretim kalitesinde garanti sunan firmalar arasında seçim yapılması işyerinizin yararına olacaktır. Makam masalarında kullanılan lmalzemenin Lamine olması önemlidir. Suntelam malzeme ile lamine malzeme arasında çok büyük kalite farkı vardır. Suntelam malzeme kağıt folyo ile preslenmiştir. Lamine malzeme ise melamin malzeme ile preslenmiştir. Lamine malzeme çizilmeye ve solmaya karşı çok dayanıklıdır. Suntalam ise kolay çizilmekte ve zaman içerisinde sararma yapmaktadır. Makam Masalarımızda 1. Kalite ISO-9001 belgeli Lamine malzeme kullanılmaktadır.
ofis-mobilyalari-futuron-masa
Yönetici Masasında olması gereken diğer özellikler ise kullanılan metal aksamlar elektrostatik boyalı olmalıdır. Bilhassa kumlu boya kullanılmalıdır. Kumlu boya sadece ELSA’da vardır. Kumlu boya çizilmeye karşı mukavamet sağlamakta ve şık görünüm kazandırmaktadır. Aynı zamanda Makam Masası ayak altlarında zemin ayarlı pingolar bulunmalıdır. Makam masası ölçüleri orantılı olmalıdır. Masa yüksekliği koltuk ile orantılı olmalıdır. Ne kadar basit görünsede Uzmanlık isteyen üretim alanıdır. Aksi takdirde masaya oturulduğu zaman dirsek hizası yukarıda kalabilir veya koltuk kolları masa altına girmeyebilir.
periscope-ofis-masalari
Ofis mobilyaları, büro masaları çalışma hayatımızın demirbaşlarıdır. Makam masası, misafir koltuğu, çalışma koltuğu, sehpa, dolap, yönetici masası, keson, dolap, misafir koltuğu olmadan ofis ortamında çalıştığınızı düşünebilir misiniz? Elbette hayır. Ofis mobilyalarının çalışma hayatımızın olmazsa olmazı olarak kabul ettiğimize göre , ofisimizi nasıl tasarlamalıyız? nasıl rahat, kullanışlı, şık dekoratif bir ofis ortamı oluşturmalıyız ki çalışma hayatımız bize keyif versin.
Ofis mobilyaları dendiğinde zihninizde oluşan ilk görüntü, masa, çalışma masası, dolap, keson yada bir makam masası, toplantı masası olabilir, ama bu mobilyaların çalışma alanınıza ne derece uyumlu olduğu yada çalışma alanınıza nasıl mobilyalar kullanacağınız da şık bir çalışma ofisi oluşturmanızda önem taşır. Bu konuda kendi kabiliyetinizi kullanabilir ya da Elsa Ofis Mobilyaları’nı arayarak mimarlarımızdan profesyonel yardım alabilirsiniz.
Elsa Ofis Mobilyaları, 20 yıllık tecrübe ile sizin için en uygun projelerle yardımcı olacaktır. Çalışma yerine gelerek gerekli ölçüler titizlikle alınır, 3D görüntü sistemiyle size sunacak şekilde birebir canlı görüntü sağlayarak yerinizin nasıl bir tasarım ve görüntüye ulaşacağını , mobilyalarınızı, yerinizi yeniden keşfetmenin keyfini çıkaracaksınız. Projelendirme aşamasından sonra renkler ve mobilya seçimi sizin isteklerinize göre şekillenir, nasıl bir mobilya istiyorsunuz? cilalı mı, mat mı, makam masaları renk çeşitleri kartelası en uygun tasarımla mimarımızın da yardımıyla şık bir ofis oluşturmanızda yardımcı olur, ve son olarak size sunulan sözleşme ile en uygun fiyatlarla projeye başlanır. Her ne kadar büro mobilyaları veya müdür, şef, personel masalarına yapılan harcamalar kimi firma sahiplerine göre gereksiz harcamalar gibi görünse de ofis mobilyası işyerinizin elbisesi gibidir. Kurumsal yapı için sektörel rekabet açısından modern ofis mobilyası firmanıza avantaj sağlayacaktır.

Vip Yönetici ve Makam Masaları Nedir?

Vip makam masaları ve vip yönetici masalarında kullandığımız malzeme aynıdır. Yani 1.kalite ISO-9001 belgeli Lamine malzemedir. Masalar arasındaki fark aksesurlardan oluşmaktadır. Örnek olarak Vip masalarda kullanılan çekmece rayı teleskopik sistemlidir. Çekmeceyi ileri doğru ittiğinizde kendiliğinden kapanır. Extra olarak makam dolabı kapakları stoperlidir. Kapanırken ses çıkarmaz. Bunun yanısıra hyglass veya perfore perdeler kullanılmaktadır.

Ahşap Cilali Makam Masası Takımları

Vip Makam masaları grubunda bulunan ahşap cilalı yönetici masaları el sanatı ile üretilmektedir. OFİS MOBİLYALARI ahşap masa ürünlerimiz naturel doğal kaplamanın mdf panel üzerine preslenmesinden sonra cila aşamalarıyla boyanmasıyla aşama aşama imal edilmektedir. Masif ile desteklenen bu makam masalar doğal olduğu için sanatsal değeri olan ürünlerdir. Ahşap makam masaları fiyatları diğer masalara nazaran daha yüksektir.

Makam Masası Fiyatları

Makam masaları fiyatlarımız üretici firma avantajı ile müşterilerimize sunulmaktadır. Modernize edilmiş üretim tesislerimizde kalitesi yüksek büro mobilyasını piyasadan daha düşük fiyatlarla satışını yapıyoruz. Üstelik yerinizde ücretsiz keşif yaptıktan sonra üretime başlıyoruz. Toptan büro mobilyası ihityacınız için maliyet analizi yaparak özel fiyat hazırlıyoruz. Perakende satışlar için ise piyasanın en uygun fiyatlarıyla ama yüksek kalitede makam masalarımızı satın alabilirsiniz.

Çalışma Masası ve Büro Masaları

Elsa Tasarım olarak, office çalışanların mutlaka görmesi gereken, birbirinden güzel ve renkli çalışma masalarını sizin için ürettik. Personel masası üretiminde modüler bağlantılı, demonte ofis masaları modellerimizle şık, modern bir ofis kurabilirsiniz.
Çalışma masası üretim kriterlerimiz arasında bulunun özellikleri sizin için avantaj oluşturmaktadır. Ofis masası üretiminde 1. Kalite E1 standardında ISO-9001 belgeli yonga levha kullanıyoruz. Masa tablası kalınlıkları 3cm’den oluşmaktadır. Masa tablası 4 kenarı 2mm soft pvc ile kağlanmaktadır. Ofis mobilyaları olmazsa olmazlardan bulunan minifix bağlantı sistemini kullanıyoruz. Çalışma ve Personel Masalarında kullandığımız metal ayaklar arasında omurga bulunmaktadır. Masa omurgası ileri aşamalarda masa tablasının çökmesini engellemekte ayrıca sallantı yapmasını önlemektedir.
Çalışma masaları ürünlerimiz içerinde bulunan ofis mobilyası çeşitli isimlerle (müdür masası, şef masası, personel masası, ofis masası, büro masası, sekreter masası, işyeri masası vs.) anılsada, bu isimlerdeki tüm ürünleri ÇALIŞMA MASALARI ürün gruplarımızdan görebilirsiniz.

Ofis Mobilyasında Renk Uyumu

Ofisiniz için seçtiğiniz masaların modellerini seçtikten sonra istediğiniz renkten sipariş verebilirsiniz. İşyerinizdeki ofis mobilyasında renk uyumu olabilmesi için tüm çalışma masaları, çekmeceli kesonlar, dosya dolapları, sehpalar aynı renkte olması gerekiyor. Üst düzey personel odaları farklı renk masalarla dekore edilebilir. Ofis mobilya dekorasyonunda bizden ücretsiz destek veya projelendirme isteyebilirsiniz.
Modüler Çalışma Masaları
Çalışma veya personel masalarında dar mekanlar için özel ölçü üretim siparişi vermeniz mümkündür. Ofis masalarımız modüler olduğu için daha sonra eklemeler yaptırabilisiniz. Örnek olarak masa yanına L dönüş veya seperasyon ekletebilirsiniz. İşyerinizde personel masaları ve ofis mobilyası işyerinizin aynası gibidir. Kurumsal yapı ve personelinizin huzur içinde çalışmasını sağlamak için kaliteyi seçin, günlerce teslimat beklemeden iş ortağınız olarak ELSA’yı seçin, kaliteli hizmet avantajını kullanın.

Ofis Mobilyaları ve Çalışma Masaları Hakkında Daha Fazla Bilgi

Hangi çalışma masası sizin için doğru olan?
Çalışma masaları ofislerde veya evlerde dahi kullanılmaktadır. Ofis mobilyaları tasarımları zaman içerisinde değişmektedir. Bu gelişimin öncülerinden olan Elsa Ofis Mobilyaları yeni ürünlerini geliştirerek işyerlerine yeni renkler katmaya devam etmektedir. Çalışma masası seçeneklerinden alternatif üretimler arasında bulunan Grup Masaları, Şef Masaları, Müdür Masaları ürünleri, tıpkı Textil modası gibi yenilenmektedir.
Çalışma masaları ve grup masalarımız, kullanıcıları olan mimarlar, mühendisler, memurlar ve müdürler ve çok sayıda özel işyeri personeli için stil oluşturularak, kullanım seçenekleri ile piyasaya sürülmüştür. Eğer düşük fiyatlarla ofis mobilyası satın almak istiyorsanız Elsa Office Furniture Fabrikası sizin için hizmet etmeye hazırdır.
Grup ofis masaları ve çalışma masaları için bir çok seçenek bulunmaktadır. Masa perdesini parlak renklerde isteyebilirsiniz. Veya masa seperasyonlarını pastel renkten, masa tablasını ise ahşap renkten sipariş verebilirsiniz. Sadece bunlarla yetinmeyip masa ayaklarını parlak veya krom olarak seçip ofis mobilyanızı sipariş verebilirsiniz. Kısacası ofis, büro mobilyaları için herşey elinizin altında.
Çalışma masası özel sipariş seçenekleri:
  1. Masa tablası renkleri.
  2. Masa ayakları modeli ve renkleri.
  3. Çalışma masası ölçüleri.
  4. Ofis masası L dönüş (Etajer) ölçüleri ve renkleri.
  5. Çalışma masası duvar kenarları için dosya dolabı ölçüleri veya özel üretim.
  6. Sehpa ölçüleri ve renkleri.
  7. Çekmeceli keson ve renkleri.
Grup çalışma masaları ve ofis masaları dikdörtgen, oval, kare şekillerinde detaylandırılıp üretilmektedir. Ofis mobilyası renklerinden maun, kayın, akçaağaç, kiraz gibi malzemelerden üretilmektedir. Çalışma masaları için kullandığımız hammadde tamamen ağacın özü olan reçineli E1 kalite standartlarına uygun plakalardan oluşmaktadır.
Modern ofis masası
Açık ofislerde çoklu personel çalışması için grup masaları ürünlerimiz uygundur. İhtiyacınıza göre 2li, 4lü, 6lı olarak üretim yapmak mümkündür. İş istasyonları oluşturmak için bir çok model grup masa ürünlerimizden seçim yapabilirsiniz. Mimari destek için bizi arayabilirsiniz. Tekli çalışma masaları için diğer ürünlerimize göz atabilirsiniz.
ELSA OFİS MOBİLYALARI FABRİKASI
Ofis Mobilyaları ve Büro Mobilyaları
by .
Etiketler: Ucuz ofis mobilyaları, Makam masaları, Ofis masaları, Büro masaları, Toplantı masaları, Ofis bankoları