9 Eylül 2015 Çarşamba

Fileli Koltuk

Ergonomik Fileli Ofis Koltukları

Türk Malı Fileli Koltuk Üretimi

Ofis koltukları, fileli çalışma koltukları, toplantı koltukları büronuz için ucuz ve kaliteli ofis koltukları ürünlerimizden seçim yapın, adresinize teslim edelim. Ucuz fiyat kaliteli büro koltukları. Fileli Koltuk ürünlerimiz yeni modeller, taksitli satışlar. Fileli Sandalye, Fileli Koltuk, Fileli Koltuk Mobilyaları, Fileli Çalışma Koltuğu
İşyerinize gelen müşterileriniz ilk bakışta büronuzdaki ofis koltukları ve masaları görmektedir. Ofis koltukları seçiminizi kolaylaştıracak web sitemizden seçim yapıp sipariş verebilirsiniz. Web sitemiz bu bakımdan müşteri açısından sade ve kullanışlı bir şekilde hazırlanmıştır. Ürünlerimizden fileli koltuk veya diğer koltuk gruplarından ”fiyat iste” butonu ile ürün listesi oluşturabilirsiniz. Sepetteki ürünleri görmek için ”teklif sepeti” butonuna tıklayınız.
Ofis koltukları üretiminde kullandığımız döşeme malzemesi içerisinden bulunan ipliğinden, süngerine, deri ve kumaşına kadar en kaliteli hammadde ile imalat yapıyoruz..1996 yılından itibaren ofis koltukları üretiminde kalite ve fiyat uygunluğunu birarada tutarak hizmet vermekteyiz. Masa başında çalışan personel ve işverenler için ayrı kategorilerde üretim yapılmaktadır. Fileli makam koltukları ürünlerimizin tasarımında çok fonksiyonlu mekanizma, koltuk modelinin yönetici bazında olması, ergonomik olması, rahat hareket edebilecek yapıda ve teknolojiye uygun olması esas alınmaktadır.
Fileli KoltukFileli Ofis Sandalyeleri
Ofis dekorasyonunda çalışanlar (personeller) için FİLELİ ÇALIŞMA KOLTUKLARI ürünlerimiz bulunmaktadır. Çalışma koltukları ürünlerinde ön planda tuttuğumuz kriterler arasında koltuğun sağlamlığı, hafifi olması, bilgisayar çalışanları için koltuk sırtlığının dik olması, rahat hareket ediyor olması, tilt mekanizma kilitleniyor olması gelmektedir. Ayrıca Fileli Çalışma Koltukları terletme yapmaması için dayanıklı file kumaştan üretilmesi gerkmektedir. File kumaşlı koltuklar aynı zamanda personelin bel kısmını tamamen doldurduğu için yorgunluk hissini azaltmaktadır.
Fileli ofis koltukFileli Koltuk Modelleri
Fileli Ofis Sandalyeleri seçiminde önemli olan koşullardan biriside montaj dahil adrese teslim edilmesi gelmektedir. Fileli Koltuk ve diğer koltuk çeşitlerimiz TSE garantili olup ISO-9001 belgeli malzeme ile üretilmektedir. Dünya standardı olan CE belgeli ofis koltuklarımız 3 yıl yerinde garantilidir. Fileli Koltuklarımızı değişik açıdan resimleriyle inceleyip online sipariş verebilirsiniz.
Fileli koltuk, ilk olarak üretilip piyasaya sürüldüğünde diğer koltuklarla kıyaslanıyor ve daha dayanıksız oldukları düşünülüyordu, fakat lifli file kumaşın çok dayanıklı ve esnek olduğu çok geçmeden anlaşılmıştır. Fileli koltuklar, diğer koltuklardan çok daha kullanışlı, çok daha kaliteli bir ürün. Bunu ezbere değil yapılan dünya kalite standartlarına uygunluk testlerine, Türkiye Standartlar Enstütisi (TSE) ‘e dayanarak söylüyoruz ve iddia ediyoruz ki ; siz de deneyince diğer bütün koltuklarınızı fileli ofis koltukları ile değiştireceksiniz. Hem görünümünde ki şıklık, hem oturuşunda ki rahatlık tüm günün yorgunluğunu alacak bedeninizden.
Hiç dikkat ettiniz mi uzun süre oturarak çalışan insanlar fileli koltukları tercih ediyor. Acun Medya, fileli koltuklarını Elsa Ofis Mobilyalarından almayı tercih etti, CNN haber spikeri Fileli Ofis koltukları kullanıyor. Sizde deneyin pişman olmayacak aksine memnun kalacaksınız.
Bütün gün oturarak çalışanlar bilir; boyun ağrısı nedir? Boyun fıtığının verdiği sancıları, ürettiğimiz fileli koltuklar özellikle uzun süre masabaşı çalışanlar için özel tasarlanmıştır ; iskelet yapısı insan bedeninin esnekliğine uygun olarak üretiliyor, kullandığımız sünger ergonomik olup isteğe göre silikonlu yumuşacık isteğe göre dökme sünger kullanılır..peki ya sırt ağrılarımız? boynumuzda oluşan kramplar? kamburluk ? Evet biz iddia ediyoruz bu koltukları kullandığınız sürece önce sırt ağrılarınızdan, sonra görünümünüzü gölgeleyecek kamburluktan kurtulacaksınız. Hemen sırt kısmında ki özel başlığı boynunuzu rahatlatacak , böylece boyun fıtığı veya geçmeyen kasılma ve ağrılardan kurtulacaksınız.
Hem sağlığınız hem rahatlığınız için bir ofis mobilyaları ve koltuk üreticisi olarak tavsiyelerimiz arasında ilk sırada yer alır fileli koltuklar. Koltuk ve mobilya üreticisi olarak ilk hedefimiz iş hayatının beraberinde getirdiği bu yorgunluğu, stresi üzerinizden almak.Üretmek, yeni tasarımlar, daha rahat, daha kullanışlı koltuklar daha şık, daha modern, göz dolduran mobilyalarla yepyeni ofis çalışma alanları oluşturmak, işte bu da bizim işimiz.

Fileli Koltuk ve Fileli Ofis Sandalyeleri
by .
Etiketler: Fileli koltuk, Fileli makam koltukları, Fileli çalışma koltukları